In een tijd waarin hospitality ‘hot’ is en de toegankelijkheid van gebouwen bij wet strak is vastgelegd, lijkt het garanderen van een maximaal veiligheidsniveau steeds lastiger te worden. Of toch niet? Het één hoeft het ander namelijk niet uit te sluiten. Sterker nog, security en hospitality zijn juist met elkaar verbonden.

croonwolter

Security Next: Toegangspasjes zijn passé, de deur staat open

Op 10 november 2016 werd door Croonwolter&dros – Divisie safety het seminar: Security Next: Toegangspasjes zijn passé, de deur staat open’, georganiseerd. Doel van dit seminar was de relaties op het gebied van veiligheid, beveiliging en hospitality te informeren over de laatste innovaties op het gebied van security. Hiervoor werd Bert van Pel (Preventional), samen met André Morsman (Universiteit Leiden) naast organisaties als RET en GBBS als kennispartners van Croonwolters&dros. gevraagd om een presentatie te geven over de benefits van Predictive Profiling. Op de locatie Fort Voordorp, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en centraal gelegen tussen Utrecht en De Bilt werd het een leerzame en inspirerende middag.

Uitgangspunt van dit seminar was: ‘Hoe creëer je een maximaal gevoel van gastvrijheid waarbij een hoog niveau van veiligheid gewaarborgd blijft?’. In ieder geval niet meer met toegangspasjes; ‘want die zijn zo passé’. Slimmer, beter, efficiënter en vooral veel klantgerichter, dát is de Security-trend voor de komende jaren.

 

Kijkje in de keuken van Predictive Profiling

Bert van Pel en André Morsman hebben de genodigden een kijkje gegeven in de Profiling- keuken en hun daarmee meegenomen in een andere mindset ten opzichte van beveiliging & hospitality. Want ondanks alle technologische ontwikkelingen staat het menselijk kapitaal meer dan ooit op een cruciale positie in de keten van beveiligingsmaatregelen.

Bekijk hier de videopresentatie van dit seminar met een korte impressie van alle sprekers.

Meer weten over Predictive Profiling? Vraag dan nu ons gratis E-books aan over Profiling of start direct met de online training: De Profiler Challenge. Voor meer info kijk hier.

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.