Predictive Profiling is afgelopen jaren een hot topic geworden. Wat echter niemand er bij vertelt is dat Predictive Profiling meer is dan een methodiek. Het is een systeem, en zonder het gehele systeem van Predictive Profiling te implementeren, gaat de methodiek naar onze overtuiging geen duurzaam resultaat opleveren. En dat is zonde van de moeite en investering.

QPP Management Handboek

Het is daarom dat wij het Predictive Profiling Managementsysteem hebben ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het implementeren van alle processen die nodig zijn om maximaal rendement te halen uit Predictive Profiling. Dit systeem is de uitkomst van vele jaren ervaring en ontstaan vanuit co-creatie met onze opdrachtgevers.

Hart van dit managementsysteem vormt het QPP Handboek waar al onze kandidaten bij de start van hun QPP registeropleiding direct mee aan de slag gaan. Het wiel hoeft dus niet opnieuw uitgevonden te worden.
Door de fases te doorlopen van het Predictive Profiling Managementsysteem borg je de kwaliteit van de methodiek, zorg je voor een doorlopende ontwikkeling van het operationele team en maak je het systeem acceptabel en duurzaam binnen de organisatie.

Fase 1 – Theorie Predictive Profiling

Onderdelen Fase 1:
• Inlezen in de methodiek (E-books, nieuwsbrief, blog)
Workshop ‘Zicht op profiling’ ter introductie

QPP opleiding voor management
OSP opleiding voor operationele team

Fase 2 – De stap van theorie naar praktijk

Onderdelen Fase 2:
• Predictive Profiling Management Handboek (Startdocument)
• Implementatieplan
• Interne commitment (organisatiebreed)

Fase 3 – Ontwikkelen en borgen

Onderdelen Fase 3:

• Doorlopend coaching programma
• Supervision
• Red Teaming Programma
• Ontwikkeling Predictive Profiling Management Handboek

 

Meer weten over het Predictive Profiling Managementsysteem of een van de genoemde onderdelen? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 023-3034273 of via [email protected]

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.