Wij hebben er lang over nagedacht of we het zouden doen…want Predictive Profiling trainen en lesgeven hebben wij tot nu toe eigenlijk altijd klassikaal gedaan. Dat vinden en blijven we leuk en inspirerend vinden om te doen, dus gaan we zeker niet mee stoppen. Echter vraagt onze missie om een nieuwe leerervaring voor onze kandidaten die we graag met je delen.

Het nadeel van klassikaal lesgeven is namelijk dat:

  • de lesdata van de Predictive Profiling opleidingen en trainingen soms net niet ideaal voor je zijn
  • of de afstand tot de opleidingslocatie net te groot voor je is
  • of je wilt simpelweg nog liever gister zijn begonnen met deze proactieve security methodiek dan morgen

Tja… dat snappen we.

Daarom hebben wij als eerste in Nederland nu de stap gezet om profiling trainingen en opleidingen aan te gaan bieden via e-learning!

Nu beschikbaar: De Profiler Challenge

Onze eerste profiling training is klaar en kan nu direct online gevolgd worden. We hebben gekozen om te starten met het aanbieden van de ‘30 dagen Profiler Challenge‘. In deze online profiler training ga je de eerste belangrijke stappen zetten in jouw ontwikkeling in de mindset, vaardigheden en kennis van Predictive Profiling.

Of je nu veel Security ervaring hebt of helemaal niet. De Profiler Challenge is jouw introductie in de wereld van Predictive Profiling.

Onze missie

De wereld van security is mede door de dreiging van terrorisme en de impact op onze samenleving in een snel tempo aan het veranderen. Van reactieve respons naar proactieve preventie, zoals wij dat noemen is een ander antwoord dan observeren en rapporteren zoals dit jarenlang de norm is geweest in beveiligingsland.

De missie van Preventional is zoveel mogelijk security professionals op te leiden, te trainen maar vooral ook de inspireren om op een andere manier met het vak bezig te zijn door middel van Predictive Profiling.

Door dit initiatief te nemen hopen wij nog meer security professionals te bereiken en onze profiling alumni aan de benodigde permanente educatiepunten (PE-punten) te helpen voor de profiling registeropleidingen Operational Security Profiler (OSP) en Qualified Predictive Profiler (QPP).

Predictive Profiling Academy

We hebben onze Predictive Profiling Academy aan de achterkant nu geheel ingericht als het platform waarop wij onze online Predictive Profiling trainingen en opleidingen gaan aanbieden.

De Profiler Challenge is daar nu als eerste training beschikbaar. De Profiler Challenge bestaat uit 16 profiler challenges die je na onze uitleg in je eigen werkomgeving gaat uitvoeren zodat je een optimale leerervaring ervaart van theorie en praktijk.

En niet geheel onbelangrijk…de Profiler Challenge is heel erg leuk om te doen! Op een tijd en moment dat het jou het beste uitkomt. En je kan nu direct beginnen.

Meer weten over de 30 dagen profiler challenge? Lees hier meer.

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.