In de Predictive Profiling 10 Daagse

maak je in 10 stappen de start met Profiling

vanuit huis of waar jij maar wilt


De Predictive Profling 10 Daagse, start vandaag nog!

Doe mee en ontvang vanaf vandaag dagelijks online toegang tot een nieuwe les die je helpt een nieuwe stap te zetten in de Predictive Profiling methodiek.

Binnenkort weer beschikbaar


PREDICTIVE PROFILING

10 DAAGSE

E-LEARNING PROGRAMMA

GESCHIKT VOOR PC, TABLET EN SMARTPHONE

IN KLEINE STAPJES

HET KAN ALLEEN MAAR GOED GAAN 

Wat je minimaal kunt gaan verwachten in de Predictive Profiling 10 Daagse:

  • Je ontvangt een blauwdruk om Profiling in de praktijk toe te kunnen passen.
  • Leer je alles om het ook echt te gaan doen.
  • Inspiratie van echte Profilers en support van andere deelnemers.
  • Plus persoonlijke feedback van Bert van Pel, de grondlegger van Predictive Profiling in Nederland en co-auteur van het studieboek 'Proactief Beveiligen door middel van Predictive Profiling'.
Binnenkort weer beschikbaar

WAT JE GAAT KRIJGEN IN DE PREDICTIVE PROFILING 10 DAAGSE

Predictive Profiling 10 Daagse

+ Studieboek

+ Online Studiecoach

  • Je krijgt 10 video's waarmee je zin krijgt om direct in de praktijk aan de slag te gaan.
  • Je krijgt scripts die je kan gebruiken om Security Questioning makkelijk uit te voeren.
  • Je krijgt een lijst met voorbeelden van verdachte indicatoren die breed toepasbaar zijn.
  • Ik (Bert van Pel) geef je op 2 momenten in de 10 Daagse in totaal een uur lang live antwoord op alle vragen die je hebt tijdens een online sessie.
  • Dit programma is inclusief ons studieboek 'Proactief beveiligen op basis van Predictive Profiling' ter waarde van € 35,95.
  • Dit programma is inclusief 6 maanden toegang tot ons e-learning programma 'Studiecoach' (ter waarde van € 28,95) waarmee je tevens Theorie Certificaat OSP® (Operationeel Security Profiler) kunt behalen.

Binnenkort weer beschikbaar

Tijdelijke prijs. Normale waarde van dit pakket is € 413,30 (studieboek t.w.v. 35,95 + E-learning Studiecoach 6 mnd t.w.v. € 28,95 + Programma 10 Daagse t.w.v.€ 349,-. Prijs is incl. btw en verzendingskosten. Alleen gegarandeerd voor startdatum 01-08-2020. 

Wat anderen zeggen over dit programma

Na het volgen van de 10 daagse ben ik meteen na dag 1 aan de slag gegaan en na afloop durfde ik zonder schroom op iemand af te stappen en Security Questioning uit te voeren. Ik moet wel zeggen dat het wat energie koste maar het smaakte zeker naar meer dus ben ik na de 10 daagse ook de OSP en de train de trainer Opleiding gaan volgen bij Preventional. Het resultaat is dat ik nu zelf les geef.

Jelte Post OSP® - Zzp Beveiliger

Voor mij was de profiling methode niet nieuw, maar ik heb er toch wel weer veel van geleerd. Goede prijs kwaliteit/verhouding.

Rob Zonneveld - Teamleider Ministerie Justitie 

Wat ik fijn vond is de stap voor stap uitleg met kleine opdrachten die direct resultaat opleveren zodat ik iedere dag een stukje verder kwam. Bedankt voor deze informatieve en inspirerende cursus!

Jose de Groot - Zzp Beveiliger 

Van mij had de 10 daagse nog wel wat langer mogen duren. Maar op zich een goede eerste kennismaking met de Profiling methodiek. 

Geert Sander - Zelfstandig Horeca beveiliger

0% Risico met 100% niet-goed-geld-terug garantie  

Wij geloven zo enorm in De Predictive Profiling 10 Daagse dat we je een 100% niet-goed-geld-terug garantie geven.  

Dat betekent dat jij je geld terug krijgt als het programma niet aan je verwachtingen voldoet. Geef dat binnen 14 dagen na je betaling van het programma per mail aan ons door en wij storten het volledige aankoopbedrag zonder vragen weer terug.  

Je loopt dus geen enkel risico.

Meest gestelde vragen over dit programma

Voor wie is het?

Dit is voor Security Pro's die snel de basis van Predictive Profiling willen leren en niet weten hoe en waar te beginnen. 

Hoe lang mag ik erover doen? 

Het programma is zo ingericht dat je na 10 dagen klaar kunt zijn. We adviseren je om direct na het ontvangen van een nieuwe video opdracht er direct mee aan de slag te gaan. Je bent ongeveer een kwartier per dag bezig met het programma. Meet tijd besteden zal je nog meer opleveren maar het hoeft niet. 

Moet ik ergens naar toe? 

Nee van ons niet. Het hele programma staat online waar je een inlog en wachtwoord voor krijgt. Sommige opdrachten zijn wel leuker om buiten in het echt te gaan doen, maar de keuze is aan jou.

Mag ik mijn inloggegevens delen? 

Het is natuurlijk nog leuker om samen met iemand deze 10 daagse te doen, echter is het niet toegestaan je persoonlijke inloggegevens te delen met iemand anders. Of 1 inlog te gebruiken voor een hele organisatie. Ons systeem kan dit detecteren en het gevolg is dan dat wij je de toegang per direct ontzeggen zonder recht op teruggaaf van je investering. Daarnaast zijn we dan genoodzaakt stappen te ondernemen om eventueel gederfde inkomsten te verhalen. 

Wat heb ik aan de Predictive Profiling 10 daagse?

De basisvaardigheden is wel het minste wat je zou moeten beheersen als Security Pro. Je geeft daarmee iedereen met wie je te maken hebt in je werkomgeving te laten zien dat jij verstand van zaken hebt en weet hoe je een dreigingsbeslissing moet maken. 

Waarom krijg ik niet alle opdrachten in 1 keer? 

Het programma is zo opgebouwd dat je de tijd hebt om steeds eerst met elke opdracht aan de slag te gaan voor je geprikkeld wordt om met de volgende aan de slag te gaan. Er zit een bepaalde volgorde in de opdrachten en je hebt vaak iets tijd nodig wat je in een vorige opdracht hebt gedaan om met een nieuwe video aan de slag te gaan.

Ik wil dit programma zakelijk aanschaffen. Kan ik een factuur ontvangen?  

Ja hoor, sterker nog iedereen krijgt van ons een factuur na aankoop. Wel zo professioneel.

Krijg ik persoonlijke begeleiding bij dit programma? 

Ja ik ben gedurende de 10 daagse online beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen als je iets niet helemaal begrijpt. 

Wat als ik toch geen tijd heb?

Geen probleem. Je ontvangt 365 dagen toegang tot het programma. Dus tijd genoeg. De sessies met Bert van Pel zijn echter wel alleen tijdens je 10 Daagse. Hoop dat je daar wel bij kan zijn.