Wij denken anders over veiligheid & beveiliging. Wij dagen de bestaande aannames en de status quo uit in alles wat wij doen. Dit vertalen wij naar onze opleidingen, trainingen en consultancy. De gepassioneerde manier waarop ons team organisaties en kandidaten helpt om hun doelen te realiseren is daarbij ons belangrijkste streven.
Bert van Pel  — Mede-oprichter / Directeur / Hoofddocent / Praktijkcoach

Is ruim 23 jaar de expert voor Security professionals die zich willen bekwamen in Predictive Profiling en voor organisaties die deze methodiek willen toepassen. Mede-eigenaar Preventional, bedenker en ontwikkelaar securitydiensten en -producten met een ‘different mindset’, auteur van diverse publicaties in o.a. vakbladen en toonaangevende security-bronnen, trainer van inmiddels security professionals op alle niveaus.

Bert doceert en traint vanuit zijn eigen ervaring als profiler. Hij weet wat werkt, maar ook waar de valkuilen liggen. Dat zijn bevlogen manier van trainen werkt, bewijzen de vele positieve reacties van de deelnemers die zijn opleidingen, trainingen en seminars hebben gevolgd.

Motto:  “We can lift ourselves out of ignorance, we can find ourselves as creatures of excellence and intelligence and skill.”

-Richard Bach. Uit: Jonathan Livingston Seagull-

 

Thamara van Rijn — Mede-oprichter / Directeur / Hoofddocent / Praktijkcoach

Is in de afgelopen  jaren uitgegroeid tot expert op het gebied van professionaliseren van veiligheidszorg in o.a. de erfgoedsector. Als mede-eigenaar van Preventional is zij verantwoordelijk voor de zakelijke en organisatorische kant van het bedrijf. Daarnaast  is zij bedenker en ontwikkelaar van security diensten en -producten met een ‘different mindset’, is gespecialiseerd in erfgoed, onderzoeker/analyticus, heeft een ‘kwaliteit boven kwantiteit’-mentaliteit en is trainer van security professionals op alle niveaus in verschillende sectoren.

Motto: “Als we de juiste kant op kijken, hoeven we alleen nog door te lopen.”

-boeddhistisch gezegde-

 

Ghislaine Timmermans — Praktijkcoach Security Questioning

Is haar carrière gestart als teamleider op de luchthaven Schiphol en beschikt over jarenlange praktijkervaring Predictive Profiling/Security Questioning. Hierna is zij gaan werken voor de Koninklijke Marechaussee o.a. op de afdelingen Bureau Misdaad Analyse en het API Centre waar Analyse & Profiling wordt toegepast om passagiersstromen in kaart te brengen. Met haar specialistische vakkennis & hospitality skills is zij de ideale sparringspartner en praktijkcoach tijdens de trainingen opleidingen van Preventional.

Motto: “Het succes van veiligheid, hospitality en samenwerken zit ‘m in de details.”

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.