Wij zijn enthousiast, heel erg enthousiast eigenlijk. Want de dames van Spirit Hosting & Promotions hebben een nog niet eerder vertoonde prestatie geleverd, door in korte tijd dat waar ze al heel erg goed in zijn, namelijk 5 sterren hostmanship, op hoog niveau te blenden met Predictive Profiling. 

Spirit Hosting & Promotions is het eerste bedrijf in Nederland die de stap heeft gezet om de (host)essen op te leiden door Preventional in de Profiling methodiek volgens de Operational Security Profiler (OSP) norm.

Voor veel organisaties is een combinatie van een klantgerichte benadering en proactieve Security een must. De dames van Spirit Hosting & Promotions incorporeren beide vaardigheden en mindset zodat the best of both worlds samenkomen in een unieke vorm van dienstverlening.

Tijdens de praktijkoefeningen Security Questioning werd al snel duidelijk dat deze vaardigheid de dames bovengemiddeld goed afging. Dat 5 sterren hostmanship uitstekend samengaat met profiling bewees zich ook in de examenresultaten. Twee van de tien kandidaten slaagde cum laude, en de overige dames scoorde bijna foutloos en dus met zeer hoge scores het OSP diploma.

img_3284

Als trainingslocatie was gekozen voor de exclusieve Summum Lounge op Schiphol-Oost.

img_3292

Geslaagde OSP kandidaten Spirit Hosting & Promotions samen met hoofddocent Bert van Pel

 

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.