Een prestatie om trots op te zijn

Op woensdag 2 november ontvingen de security medewerkers van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), hun Operational Security Profiler (OSP®) Diploma uit handen van Hoofd beveiliging Piet van Egmond. De uitreiking werd vergezeld met een etentje voor deze medewerkers georganiseerd door het LUMC in de prachtige brasserie ‘Buitenhuis’ gelegen aan het Valkenburgse Meer als waardering voor hun prestatie.

 

                          

Verandertraject: van reactief naar proactief beveiligen

Het LUMC is, net als onze andere grotere opdrachtgevers, de omslag aan het maken van reactief naar proactief beveiligen. Het programma van opleiden, trainen en coachen van de security medewerkers is slechts een onderdeel van het gehele verandertraject dat Preventional samen met het Hoofd beveiliging van LUMC en zijn stafmedewerkers eind 2017 hebben vormgegeven en waar begin 2018 mee is gestart.

 

OSP Register en -titel

De 40 security medewerkers die nu zijn geslaagd voor OSP® kregen uit handen van Piet van Egmond hun OSP Diploma uitgereikt waarmee zij zich nu kunnen laten registreren in het OSP Register dat wordt beheerd door stichting N’Lloyd. Hierdoor mogen alle 40 medewerkers straks de titel OSP® achter hun familienaam plaatsen.

 

Cum Laude geslaagd

Twee medewerkers van het LUMC mogen extra trots zijn, want zij hebben het OSP® Theorie-examen foutloos gemaakt. Daarmee behoren zij nu tot een select groepje van 6 kandidaten die ooit cum laude zijn geslaagd voor dit examen in de afgelopen vijf jaar. Op het OSP® Diploma van deze twee medewerkers staat dan ook aangegeven dat zij cum laude zijn geslaagd.

 

Gratis case study van reactief naar proactief beveiligen

Bent u ook geïnteresseerd in hoe wij organisaties op weg helpen naar een meer proactieve benadering en integrale manier van beveiliging? Vraag dan hier gratis onze nieuwe case study aan.
In de case study leest u onder meer hoe de Universiteit Utrecht een gelijkwaardig programma zoals het LUMC heeft doorlopen, en wat er voor nodig is om ook in uw organisatie de overstap te gaan maken naar proactieve beveiliging, die zowel meetbaar als merkbaar zal gaan zijn in uw organisatie.

Ben je beveiliger en wil je zelfstandig het OSP® Diploma gaan behalen? Vraag dan hier de factsheet aan en lees meer hierover.

Onze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.